Съпругата на принц Хари Меган Маркъл разказа на приятелите си

...
 Съпругата на принц Хари Меган Маркъл разказа на приятелите си
Коментари Харесай

Меган изплю камъчето за бягството

 

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл описа на приятелите си същинската причина за отхвърли от кралските привилегии и преместването в Съединени американски щати, написа Daily Mail.

Тя обяснила, че не че е могла да издържи на издевателството на английската жълта преса. " Тя ни описа, по какъв начин са я третирали незаслужено, заяждали са се с нея за всичко, даже за метода, по който гали корема си по време на бременността “, споделя неин другар.

Принц Хари пък имал своя причина да не харесва таблоидите: той считал, че те са забъркани в гибелта на майка му - принцеса Даяна. Хари неведнъж се оплаквал на кралица Елизабет II и на принц Чарлз, че пресата тормози жена му, само че по този начин и не дочакал помощ от тях.

В събота Хари и Меган оповестиха, че се отхвърлят от общуването с 4 английски таблоида - Daily Mail, The Sun, Daily Mirror и Daily Express. Те съумяха да прибегнат към тази стъпка едвам откакто се отхвърлиха от кралските привилегии, защото персоналният живот на кралското семейство във Англия е обект на публичен интерес от епохи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР